Condooms
Condoomfabriek.nl / Anoniem condooms bestellen
Anoniem, Snel en Goedkoop!

Speeltjes

Sexspeeltjes bieden wij aan in vele soorten. Er zijn speeltjes voor mannen, speeltjes voor vrouwen en voor allebei. Sexspeeltjes geven een extra dimensie aan het liefdesspel en leuk om je partner mee te verrassen. Tip: Gebruik altijd glijmiddel bij het sexspeeltje!

In deze categorie vind je allerlei soorten speelgoed voor in de slaapkamer. Tijdens de sex kan het erg fijn zijn om speeltjes te gebruiken. Met deze speeltjes kun je sleur veranderen in hete spanning en orgasmes worden veel heftiger! Sex speeltjes zijn er in alle soorten en maten, maar zijn allemaal voorwerpen die gebruikt kunnen worden om het vrijen fijner, spannender of nieuwer te maken.

Dildo’s & vibrators

Een dildo is een langwerpig voorwerp dat de vorm van een penis heeft en gebruikt kan worden bij masturbatie of tijdens seks. Een dildo is meestal gemaakt van een zacht rubber, maar kan soms ook gemaakt zijn van glas, metaal of hard plastic. Dildo’s zijn er in bijna alle lengtes en vormen, zodat er voor iedereen wat fijns is. Een vibrator is een soort dildo, maar er zit een klein elektrisch motortje in. Dit motortje zorgt er dan voor dat de vibrator gaat trillen. Deze trilling kan er voor zorgen dat de stimulatie veel fijner is! Als de vibrator dan tegen de clitoris of de g-spot wordt gehouden, ontstaat heel hevige stimulatie die tot intense orgasmes kan leiden. Een ander populair speeltje is de voorbind dildo. Dat is een dildo waar een klein tuigje bij zit wat zij om kan doen. Nu heeft zij ook iets om mee te penetreren! Dit kan erg fijn zijn voor stellen die eens wat anders willen proberen.

Cockrings

Een cockring is echt een speeltje voor hem. Dit is een ring die om de slappe penis wordt geschoven, voordat de erectie plaats vindt. Zodra de erectie komt, zal de ring strakker zitten zodat de erectie langer blijft. De ring zorgt er voor dat het bloed uit de stijve penis niet weg kan, zodat deze langer stijf blijft. Zo kan je ook na een orgasme nog even door gaan. Cockrings zijn meestal gemaakt van een rubber, maar er bestaan ook cockrings van plastic of metaal.

Anaal

Natuurlijk is er ook een heel groot scala aan anale toys. Een van de meest voorkomende anale toys is de butt plug. Een butt plug is een soort van dildo, maar eentje die smal begint, steeds breder wordt en dan opeens weer smal wordt. Het is de bedoeling dat deze anaal wordt ingebracht en dan blijft zitten als hij weer bij het smalle stuk is. Op die manier kan hij blijven zitten tijdens de seks. Er zijn ook vibrerende butt plugs voor een nog lekkerdere ervaring!

Gebruik

Sex speeltjes kunnen erg leuk zijn, maar het is wel belangrijk om ze goed te gebruiken. Lees altijd de instructies voordat je een sex speeltje gebruikt. Als je allebei gebruik maakt van hetzelfde speeltje, is het verstandig om dit speeltje tussendoor goed schoon te maken, of om er even een condoom om te doen. Ook is het niet verstandig een speeltje eerst anaal te gebruiken en dan meteen vaginaal of andersom. Er zitten in die lichaamsopeningen bacteriën die bij het andere niet thuis horen. Ook dan is het belangrijk tussendoor altijd de speeltjes goed schoon te houden. Daar zijn speciale sprays voor, die bacteriën doden en gebruikt mogen worden op rubber.
Lees Meer
Hosting by
© 2014 - Onderdeel van CG
emailadres
actiecode