Algemeen2

Aftrekken met condoom

Condooms voor masturberen? Helemaal geen gek idee!

Iedereen weet natuurlijk dat condooms zijn ontwikkeld om te voorkomen dat een vrouw zwanger wordt en ter bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (Soa’s).

Maar wisten jullie dat condooms ook wel worden gebruikt door mannen bij masturberen? En dat is eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee want op die manier kan je tot het einde optimaal genieten van het solo feestje, zonder dat je je zorgen hoeft te maken waar je het goedje moet gaan laten. Op het hoogtepunt wil je daar niet aan hoeven te denken toch?

TIPS voor als je het ook een keer wilt gaan proberen:

1) Gebruik glijmiddel.
Doe eerst wat glijmiddel op je eikel en aan de binnenkant van het condoom (alleen op de top een flinke dot). Doe daarna het condoom om en ga voorzichtig in het begin een beetje heen en weer om het glijmiddel wat te verspreiden. Door het glijmiddel glijdt de condoom wat heen en weer wat een fijn gevoel geeft.

Of:

2) Doe de Willaboo!
De Willaboo is een nieuw artikel voor mannen dat hier speciaal voor ontwikkeld lijkt te zijn. Het zijn een soort opblaasbare condooms die een binnenbuis vormen die een strakke sensatie geven. Je kan ze ook nog eens vullen met wat warm water wat een ongekende masturbatie sensatie geeft. Gebruik ook hier glijmiddel bij (is bijgesloten bij dit product!) Na gebruik gooi je ze gewoon weg, net als een condoom. Top!
Klik hier om naar product Willaboo te gaan