Condooms
Condoomfabriek.nl / Anoniem condooms bestellen
Anoniem, Snel en Goedkoop!

Sexwoordenboek

In het grote sexwoordenboek hebben we op alfabetische volgorde alle sexonderwerpen die je maar kunt bedenken. Heb je iets geks gehoord en wil je weten wat het is, zoek het dan op in ons sexwoordenboek.

Het grote SexwoordenboekA


Aftrekken: met de hand of een paar vingers om de stijve penis om deze op en neer te bewegen. Dit kan je bij jezelf doen of bij een ander. Uiteindelijk volgt er dan vaak een zaadlozing, een orgasme. Lees meer over aftrekken.

Aftrekken met condoom: aftrekken met condoom

Aids: AIDS is een ziekte van het afweersysteem en wordt veroorzaakt door een virus dat bekend staat als HIV. Wanneer de eerste verschijnselen na besmetting komen is verschillend, dit kan na enkele maanden maar kan ook wel 10 jaar duren. Het kan nog niet genezen worden maar er zijn wel medicijnen om alles te vertragen. Voorkom deze ziekte door veilig te vrijen, gebruik de juiste condooms en op de juiste manier.

Anale seks: anale seks

Anticonceptie: het voorkomen van een zwangerschap. Dit kan door de pil of het condoom. Beide geven echter geen 100% zekerheid. Een combinatie van beiden is dan ook gewenst. Meer over anticonceptie.

Anticonceptiepil: anticonceptiepil

B


Baffen: Zie rimmen.

Beffen: het stimuleren van de clitoris en vagina door middel van je tong. Ofwel orale seks.

Bondage: Lees meer over bondage.

C


Candida: is een schimmelinfectie ook wel vaginale gistinfectie genoemd. Het is een vervelende en veelvoorkomende infectie waar met name vrouwen last van hebben. Ongeveer 75% van de vrouwen krijgt minimaal eenmaal met deze infectie te maken. Candida is eenvoudig met een zelftest vast te stellen. Met een schimmeldodend middel kan candida eenvoudig verholpen worden. Meer over candida.

Chlamydia: is een geslachtsziekte. In Nederland de meest voorkomende SOA. Deze infectie wordt veroorzaakt door een bacterie die zich nestelt in de slijmvliezen van de vagina, de baarmoedermond, de plasbuis of de anus en kan voor verschillende klachten zorgen. Chlamydia kun je oplopen door seksueel contact. Het is eenvoudig te genezen met een antibioticumkuur. Omdat chlamydia veel voorkomt is het verstandig om zo nu en dan een onderzoek te laten doen, zeker wanneer jij of je partner wisselende sekspartners hebt. Meer over chlamydia.

Clitoris: ook wel kittelaar of clit genoemd. Het meest gevoelige plekje bij de vrouw en is het bobbeltje tussen de schaamlippen. Lees meer over clitoris.

Condoom: elastisch hoesje, meestal gemaakt van latex, en wordt door de man gebruikt om de penis tijdens geslachtsgemeenschap. Het beschermt tegen zwangerschap en geslachtsziekten. Meer over condooms.

Condoommaten: Lees meer over condoommaten.

D


Dildo: een kunstpenis welke als speeltje bij seks gebruikt kan worden.

Durex: meer over Durex

E


Eerste keer: Eerste keer seks

Ejaculatie: Zie klaarkomen.

Erectie: een penis in opgewonden toestand. Wanneer de man opgewonden raakt wordt zijn penis groter en harder en gaat overeind staan, zie erectie.

F


Faken: faken

G


Gebruiksaanwijzing condooms: gebruiksaanwijzing condooms

Geil: je gedachten worden volledig in beslag genomen door seks, je denkt aan niets anders meer. Het is vaak het resultaat van vele prikkels die je beïnvloeden. Lees meer over geil zijn.

Glijmiddel: Het is soms fijner om tijdens het vrijen, vingeren of aftrekken een glijmiddel te gebruiken omdat alles dan wat makkelijker glijdt en glibbert. Gebruik bij het vrijen of vingeren altijd een glijmiddel op waterbasis. Het tast dan het latex van de condoom niet aan en veroorzaakt dan geen vaginale infecties.
Zie ook: Glijmiddel verhoogt genot

G-Spot: de g-spot is een bepaald plekje in de vagina dat erg gevoelig is, te vinden in de voorwand van de vagina. De ene vrouw wordt gek van genot als dit plekje aangeraakt wordt, andere vrouwen voelen niets speciaals. Het gevoel verschilt per vrouw. Meer info over de G-spot.

H


Herpes: herpes

Homoseksualiteit: homoseksualiteit

K


Kamasutra: een oud liefdesboek uit India waarin van alles wordt beschreven over sekstechnieken, versieren en het lichaam.

KamaSutrA Beurs: Kamasutra beurs

Klaarkomen: klaarkomen

Koortslip: koortslip

L


Latexallergie: latexallergie

M


Masturberen: masturberen

N


Natte droom: natte droom

Neuken: neuken

Nymfomane: nymfomane

O


Orgasme: wanneer je erg opgewonden bent kan je op het hoogtepunt klaarkomen. Lees meer over het orgasme

P


Penis: Zie penis

Penismaten: Lees meer over penismaten

Pfeiffer: pfeiffer

Pijpen: is de penis met de mond stimuleren. Omdat je ook bij het pijpen een geslachtsziekte op kan lopen is het aan te raden een condoom met een heerlijk smaakje te gebruiken. Lees meer over pijpen.

PH-waarde vagina: pH-waarde vagina

Prostaat: Zie prostaat

R


Rimmen: Rimmen ook wel baffen genoemd.

Rukken: Zie aftrekken

S


Schaamhaar scheren: schaamhaar scheren

Schaamluis: schaamluis

Schimmelinfectie: candida

Sekstampon: sekstampon

SM: Lees meer over SM (Sadomasochisme).

SOA: Door geslachtsgemeenschap (seks), orale seks of anale seks kan de ziekteverwekker van een soa worden overgedragen. Meer info over seksueel overdraagbare aandoeningen.

Sperma: sperma

Standjes: standjes

Syfilis: is een geslachtsziekte waarbij in eerste instantie een pijnloos zweertje ontstaat op de plaats van de infectie. Deze infectie komt minder vaak voor als Chlamydia. Het is zeer belangrijk vroegtijdig te constateren of er sprake is van syfilis. Dit kan eenvoudig vastgesteld worden met een zelftest.

T


Teelballen: teelballen

Testen van condooms: hoe worden condooms getest?

V


Vagina: Lees meer over de vagina

Versiertips: Lees de versiertips

Vibrator: een seksspeeltje dat trilt wanneer je het aanzet en gebruikt wordt bij het vrijen of masturberen om de geslachtsdelen te stimuleren.

Vingeren: vingeren

Voorspel: voorspel

Voorlichting: voorlichting

Vrijen: vrijen

Vrouwencondoom: Lees meer over het vrouwencondoom

W


Welke maat condoom: Zie Welke maat condoom?

Z


Zelftest: met een zelftest kan men eigenhandig een test uitvoeren om te constateren of er sprake is van bijvoorbeeld een infectie of aandoening. Voor SOA’s bestaan er diverse zelftesten waarmee snel en discreet vast te stellen is of er sprake is van een SOA. Lees meer over de zelftest.

Zwangerschap: wanneer een eicel wordt bevrucht en zich nestelt in de baarmoeder. Een eicel wordt bevrucht door een zaadcel. Deze bevruchte eicel ontwikkelt zich in 9 maanden tot een baby.

Zwangerschapstest: zwangerschapstest

Bedankt voor het gebruiken van ons sexwoordenboek!
Hosting by
© 2014 - Onderdeel van CG
emailadres
actiecode