Condooms
Condoomfabriek.nl / Anoniem condooms bestellen
Anoniem, Snel en Goedkoop!

Condooms kopen

Condooms kopenJe gaat condooms kopen uit zo’n groot assortiment, wat kies je nu? Wanneer je bij de drogist hier eens rustig naar wilt kijken voel je de ogen van de verkopers in je rug prikken. Gelukkig kan je op Condoomfabriek.nl online anoniem je condooms kopen en worden ze gratis verzonden. Condooms koop je natuurlijk omdat je veilig wilt vrijen en geen SOA’s of ongewenste zwangerschap wilt oplopen maar misschien ook wel om nog meer plezier te hebben.

Zo heb je al lang niet meer alleen de standaard condooms maar zijn er vele soorten en maten. Van ribbels tot smaakjes en van klein tot groot. Weet je nog niet welk condoom je uit wilt proberen? Je kan ze bij ons gemakkelijk testen doordat je ze per stuk kan kopen en niet meteen een hele verpakking condooms hoeft te kopen.

Om je keuze nog wat makkelijker te maken hieronder een klein overzicht van de verschillende condooms om online condooms kopen nog wat makkelijker te maken!

Condooms kopen: Soorten


• Standaard Condoom; Zoals de naam al zegt, een standaard condoom zonder al te veel extra’s, puur om veilig te vrijen. Gelukkig heeft dit exemplaar wel een subtiel vanille mask en heb je geen last van een standaard rubbergeur!

• Ultra Dun Condoom; Een condoom welke dunner is dan de normale condooms. Dunner betekend niet dat het minder veilig is. Deze condooms zijn net zo veilig.

• Ribbel en/of Noppen Condoom; de ribbels of noppen zorgen voor een extra stimulatie. Er zijn ook condooms die ribbels en noppen samen hebben.

• Smaak Condoom; condooms met een smaakje zijn er om de orale seks veilig en (nog) lekkerder te maken. Naast orale seks zijn ze natuurlijk ook voor geslachtsgemeenschap geschikt. Ze ruiken heerlijk wat de stemming niet zal bederven! Op Condoomfabriek.nl zijn de volgende smaken beschikbaar: Bubble Gum, Piña Colada, Cola, Passievrucht, Sinaasappel, Kers, Chocolade, Appel, Banaan, Perzik en Aardbei.

• Lichtgevend Condoom; het condoom met een special effect! Glow in the Dark! Dit condoom geeft licht in het donker. Uiteraard met een CE keurmerk en veilig om mee te vrijen!

• Orgasme vertragend Condoom; ook wel het Performa Condoom genoemd. Dit condoom heeft speciaal glijmiddel in de top wat er voor zorgt dat de man zijn hoogtepunt uit kan stellen en jullie daardoor nog langer kunnen genieten!

• Sterk Condoom; geschikt voor anale seks. Belangrijk is wel om er genoeg glijmiddel bij te gebruiken. Maar naast anale seks is dit condoom er ook voor vaginale seks voor wanneer je het een veilig gevoel vindt om een sterker condoom te gebruiken.

• Extra klein Condoom; dit is een condoom welke smaller is dan normale condooms. Zit een normaal condoom je te los? Of verlies je een normaal condoom? Dan is het veiliger om een maatje kleiner te gebruiken.

• Extra groot Condoom; het XL Condoom is er voor mannen die iets groter geschapen zijn. Zit een normaal condoom te strak bij je? Dan heb je waarschijnlijk een iets grotere maat nodig.

• Latex vrij Condoom; speciaal voor mensen met een latexallergie een condoom die niet van latex maar van het ultradunne synthetische polyisopreen gemaakt. Latexvrije condooms zijn ook als vrouwencondoom beschikbaar!

Genoeg keuze dus! Succes met condooms kopen!
Hosting by
© 2014 - Onderdeel van CG
emailadres
actiecode