Algemeen
1

Gratis condooms bestellen - Actiecode

2 Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar het is bij Condoomfabriek.nl mogelijk om gratis condooms te ontvangen. Waarom? Ten eerste omdat we graag zien dat je veilig vrijt. Wij willen natuurlijk, net als jij zelf, voorkomen dat je opgezadeld wordt met een nare soa of een ongewenste zwangerschap. Condooms zijn het enige voorbehoedsmiddel dat beschermt tegen soa’s en je doet er dus verstandig aan om voor deze vorm van anticonceptie te kiezen. Om deze reden helpen we je graag door zo nu en dan gratis condooms weg te geven.

Gratis proberen

Een tweede reden dat we gratis condooms weggeven, is dat we graag zien dat je verschillende condooms probeert. Condoomfabriek.nl is één van de grootste condoomverstrekkers van Nederland en beschikt daardoor over een breed assortiment aan condooms. Bekende merken als Durex, Wingman en Safe maken hier onder andere onderdeel van uit, maar natuurlijk ook het eigen merk Condoomfabriek. Vanzelfsprekend is er ook diversiteit in het soort condooms dat we aanbieden; naast de standaard condooms heeft Condoomfabriek.nl onder meer de beschikking over Ultra Dun, Stimulerend en Orgasme Vertragend. Om je kennis te laten maken met al deze condooms, geven we ze dus zo nu en dan gewoon gratis weg!

Gratis condooms ontvangen

De belangrijkste vraag is natuurlijk: hoe kan ik deze gratis condooms ontvangen? Dit is heel simpel, tijdens het afrekenen van je producten verschijnt de mogelijkheid van het invoeren van een zogeheten ‘kortingscode’. Hier vul je de code ‘gratiscondoom’ in en vervolgens ontvang je automatisch enkele gratis condooms in je winkelmandje. Welk merk en soort condooms je ontvangt varieert van tijd tot tijd, aangezien we je zoals gezegd verschillende merken en soorten willen laten proberen.
3

Gratis = Gratis

‘Niets is gratis’, zegt men wel eens. Het zorgt ervoor dat mensen vaak huiverig zijn wanneer ze zien dat iets ‘gratis’ wordt weggegeven. Daarom vinden we het belangrijk om te vermelden dat we bij Condoomfabriek.nl, in tegenstelling tot veel andere condoomverstrekkers, geen tegenprestatie verwachten als gevolg van de gratis condooms die je ontvangt. Je gegevens worden nooit ofte nimmer verstrekt aan derden, je betaalt geen extra verzendkosten voor de gratis condooms en je zit ook niet opeens vast aan ongewilde abonnementen. Gratis betekent bij Condoomfabriek.nl echt gratis! Met andere woorden, 'what you see is what you get'!
4

Facebook en Twitter

Uiteraard wil je graag volop profiteren van de gratis condooms die we weggeven. Om op de hoogte te blijven van de acties die we hebben, kun je het beste deze website en ons Facebook- en Twitteraccount in de gaten houden. Hier verschijnen met enige regelmaat nieuwe acties als gratis ‘try-out pakketten’, waar jij als consument van kunt profiteren. Ook is het aan te raden jezelf te abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontgaat je niets en ben je er altijd als eerste bij wanneer er iets gratis te halen valt!